Fisk i ugn

söndag 31 augusti 2008

Beskrivning:

Enkelt och otroligt gott!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
2 tomater
10cmpurjolök
400grrödspätta eller torsk
2dlskalade räkor
3dlfraiche
200grräkost
  finklippt dill
2dlriven ost, 10 %

Metoder/steg

  • Smörj en ugnsfast form med lite smör.
  • Skiva tomaterna och lägg i botten av den ugnsfasta formen.
  • Strimla purjolök och lägg över tomaterna.
  • Rulla ihop rödspätta eller skär torskfilén i 3cm stora kuber och lägg dessa i formen ovanpå tomater och purjolök.
  • Strö över räkorna.
  • Värm fraiche och blanda ner räkost och finklippt dill.
  • Häll detta över fisken.
  • Strö till sist över riven ost.
  • Gratinera i 225° varm ugn i ca 30 minuter.
  • Servera med kokt potatis och en citronklyfta samt en dillvippa.

vrig information

4 port

7 p/p

225° i ca 30 minuter

Omdmen