Coleslaw

söndag 31 augusti 2008

Beskrivning:

Smakrik och enkel vitkålssallad med anor från USA. Passar lika bra på hamburgaren som ett tillbehör till vilken maträtt som helst.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
7dlfinstrimlad vitkål
1litenmorot
1litenröd lök
1dlfraiche
½dlfettfri majonnäs
1tskfransk senap
1tsksocker
1krmgrovmald svartpeppar

Metoder/steg

  • Använd en osthyvel, så går det lätt att strimla vitkålen riktigt tunt.
  • Skala moroten och riv den fint på rivjärn.
  • Skala, dela och skiva rödlöken mycket tunt.
  • Rör samman fraiche, majonnäs och senap.
  • Smaksätt med socker salt och peppar.
  • Blanda vitkål, morot, lök och majonnässåsen.
  • Låt salladen stå kallt ett tag.

vrig information

6 port

0,5 p/p

Omdmen