Julskinka

tisdag 23 december 2014

Beskrivning:

Den här griljeringen är så god och används enklast på en färdigkokt skinka.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

4 kg kokt skinka

Griljering:
2 msk grov senap
2 msk stark söt senap
2 äggulor
1 dl ströbröd
2 – 3 tsk honung

Metoder/steg

Sätt ugnen på 200°.
Blanda ihop senap, äggulor, honung och det mesta av ströbrödet till en krämig smet.
Bred över skinkan i ett jämnt lager.
Griljera i mitten av ugnen i ca 10 minuter och strö därefter över lite ströbröd på skinkan.
Ställ in skinkan i ugnen i ytterligare 5 – 10 minuter eller tills skinkan fått fin färg.

vrig information

200° i 10 + 10 minuter

Omdmen