Baconlindad kycklingfilé

lördag 09 augusti 2008

Beskrivning:

Få ingredienser, relativt billigt och dessutom jättegott - det kan inte bli bättre, eller hur?!
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
4 kycklingfiléer
1pktbacon

Metoder/steg

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Dela varje kycklingfilé i två delar, gärna på längden.
  • Snurra en baconskiva runt varje kycklingfilé.
  • Lägg kycklingfiléerna i en ugnsfast form.
  • Stek i ugn i ca 30 – 35 minuter.
  • Servera ris till samt en kall sås gjord av creme fraiche som är rikt kryddad med italiensk salladskrydda.

vrig information

4 port

5 p/p

225° i 30 - 35 minuter

Omdmen