Cannelloni med kycklingfyllning

måndag 30 juni 2014

Beskrivning:

Två ord är det enda som behövs: fantastiskt goda!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

10 färska pastaplattor, ca 10x10 cm
1 stor kycklingfilé
1 pkt bacon
50 g parmesanost
100 g färskost med vitlökssmak
salt
peppar
ca 0,5 liter färdig tomatsås (500 g)

garnering:
finriven parmesanost

Metoder/steg

Klipp bacon i små bitar och stek dem härligt knapriga i matfett och lägg undan i en skål.
Skär kycklingfilén i små bitar och stek lägg därefter ner i skålen.
Riv parmesanen till fyllningen och blanda ner i skålen tillsammans med färskosten.
Smaka försiktigt av med lite salt och peppar.
Lägg ut pastaplattorna och fördela fyllningen på dem.
Rulla ihop och lägg i en smord ugnsfast form.
Häll tomatsåsen över cannellonirullarna och strö över finriven parmesanost.
Gratinera i 150° i ca 20 minuter.
Servera med en god grönsallad.

vrig information

4 port

150° i 20 minuter

Omdmen