After eight parfait

söndag 06 januari 2013

Beskrivning:

Hemgjord glass är något helt fantasiskt, så även denna!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

4 äggulor
4 msk florsocker
25 bitar after eight
4 msk vatten
4,5 dl grädde

Metoder/steg

Vispa äggulorna och florsockret riktigt poröst.
Värm vattnet i en kastrull och ta bort från plattan.
Lägg ner chokladbitarna, några åt gången, i vattnet så det smälter under kraftig omörning.
Vispa grädden så den blir ganska tjock.
Vänd ner den smälta chokladen i äggblandningen och vispa till sist ner grädden.
Frys parfaiten i en form 4-5 timmar.
Servera gärna med hallon.

vrig information

8 port

Omdmen