Risonisallad med melon

måndag 23 juli 2012

Beskrivning:

Somrigt och fräscht. Passar lika bra till grillat som till buffébordet.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

200 g risoni
2 rejäla nävar blandad sallad
en bit vattenmelon
10 körsbärstomater
2 msk citronolivolja
flingsalt med chili
fem sorters peppar

Metoder/steg

Koka risonin enligt anvisningarna på förpackningen.
Skölj av i kallt vatten och rinna av ordentligt.
Riv salladen och lägg i en vacker salladsskål tillsammans med risonin.
Skär vattenmelonen i bitar, ca 2 x 2 cm stora och dela körsbärstomaterna och lägg över i salladskålen.
Häll över citronolivolja och smaka av med flingsalt och peppar.
Blanda samman allt och servera kallt till grillat kött eller kyckling eller till buffén.

vrig information

4 - 6 portioner

Omdmen