Fina filégrytan

torsdag 21 augusti 2008

Beskrivning:

Den här maträtten gjorde jag enligt devisen "man tager det man haver" o det blev riktigt gott.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
1mskflytande margarin
500grfläskfilé
  salt
  vitpeppar
  kött- och grillkrydda
100grfärska champinjoner
½dlvitlöksklyftor i marinad
dlmini matlagningsgrädde
1mskchilisås
½-1mskkött- och vinfond
1mskmaizena redning
½msksoja

Metoder/steg

  • Putsa fläskfilén och skär i små bitar och skär svampen i mindre bitar.
  • Bryn filén i margarinet i en stekpanna på hög värme, lägg i svampen mot slutet och krydda efter egen smak.
  • Lägg över i en gryta.
  • Blanda samman resterande ingredienser och låt puttra på svag värme i ca 15 minuter.
  • Servera med ex potatiskroketter eller honungsrostade rotsaker.

vrig information

4 port

4 p/p

Omdmen