Kaneltryffel

måndag 07 november 2011

Beskrivning:

En smarrig tryffel med vuxen smak.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

25 g smör
0,75 dl vispgrädde
1 tsk honung
1,5 msk kanel
200 g mörk choklad

Garnering:
florsocker

Metoder/steg

  • Smält smör tillsammans med vispgrädde i en kastrull.
  • Rör i honung och kanel.
  • Hacka chokladen och lägg ner i kastrullen.
  • Rör om ordentligt tills chokladen är smält och allt är en len smet.
  • Ställ in smeten i kylskåpet i två timmar för att svalna.
  • Rulla fina små kulor som även rullas i florsocker.
  • Förvara i kylen.

vrig information

25 st

Omdmen