Mexfavorit med krämig fyllning

söndag 21 augusti 2011

Beskrivning:

Smarrigt! (Jag använde mig av tacosås medium och tyckte att det blev rejält med hetta.)

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

1 förp tacoskal
400 g köttfärs
1 msk smör
1 gul lök
1 paprika
1 vitlöksklyfta
1 påse tacokrydda
1 dl taco sås eller salsa i valfri styrka
1 dl lätt creme fraiche

Metoder/steg

• Finhacka löken och strimla paprikan.
• Bryn köttfärsen i smöret.
• Lägg i löken och paprikan samt pressa i vitlöken och låt det fräsa med en stund.
• Tillsätt kryddorna, såsen och creme fraichen under omrörning.
• Låt sjuda i 5 – 10 minuter.
• Värm tacoskalen enligt förpackningen.
• Lägg fyllningen i de varma skalen.
• Om du vill kan du byta ut köttfärs mot samma mängd tärnad eller strimlad kycklingfilé.

vrig information

4 port

Omdmen