Fuskknäcke

torsdag 23 juni 2011

Beskrivning:

Enkla och mycket goda knäckebröd som du gör hemma på nolltid. Fuskknäcket längst till vänster är smaksatt med flingsalt med chili, i mitten italiensk salladskrydda och örtkrydda samt längst till höger är smaksatt enbart med italiensk salladskrydda.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

1

förp

mjukt tunnbröd

 

 

olivolja

 

 

smaksättare, ex italiensk salladskrydda, flingsalt, örtkrydda

Metoder/steg

  • Pensla olivolja på hela tunnbrödet.
  • Strö smaksättare, ex italiensk salladskrydda, flingsalt eller örtkrydda ovanpå olivoljan.
  • Dela tunnbrödet i 4 – 5 cm breda ”remsor”.
  • Lägg tunnbrödet tätt intill vandra på bakplåtspapper och grädda i 175° i ca 7 – 8 minuter.

vrig information

175° i ca 7 – 8 minuter

Omdmen