Het italiensk pasta

onsdag 15 juni 2011

Beskrivning:

En fantastiskt god och enkel pastarätt med smak av Italien. Tack till Stefan för inspirationen! Torrostade pinjenötter är väldigt gott till också.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

4

port

kokt pasta, ex skruvar

3

dl

chili och paprika creme fraiche

½-1

dl

lätt creme fraiche

 

 

rucola

12

skivor

lufttorkad skinka

 

 

parmesanost

Metoder/steg

  • Koka pastan enligt förpackningen.
  • Skölj pastan och häll tillbaka i kastrullen och blanda ner de båda creme fraiche sorterna och blanda samman ordentligt.
  • Låt allt bli varmt.
  • Lägg en rejäl näve med rucola på varje tallrik.
  • Fördela pasta på tallrikarna tillsammans med den lufttorkade skinkan.
  • Riv rejält med parmesanost över.

vrig information

4 port

Omdmen