Bakad potatis med rökt renkött o pepparrot

söndag 02 januari 2011
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

4

 

bakpotatisar

2

dl

creme fraiche

1

msk

pepparrot

100

g

rökt renkött

 

 

salt

 

 

fem sorters peppar

Metoder/steg

  • Använd stora bakpotatisar och skrubba dem.
  • Stick sedan hål med en gaffel eller sticka runt hela potatisen.
  • Sätt dem mitt i ugnen och ugnsbaka i 225° i ca 60 – 75 minuter.
  • Skär sedan ett kryss och pressa potatisen.
  • Rör samman creme fraiche, pepparrot och finstrimlad rökt renkött.
  • Smaka av med salt och några varv på pepparkvarnen.
  • Klicka röran i de bakade potatisarna.
  • Servera gärna en god sallad till.

vrig information

4 port

4,5 p/p

225° i ca 60 – 75 minuter

Omdmen