Toscapäron

lördag 09 augusti 2008

Beskrivning:

Snabb och enkel efterrätt som många gillar.
recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt
1brkpäron
tskflytande margarin
 Toscasås:
1dlsötmandelflagor
50grsmör
½dlsocker
1mskmjöl
1msklättmjölk

Metoder/steg

  • Låt burkpäron rinna av väl.
  • Lägg päronhalvorna på ett smort ugnsfast fat.
  • Smält matfettet i en liten kastrull.
  • Tillsätt de övriga ingredienserna och sjud smeten några minuter.
  • Fördela den över päronhalvorna och sätt in fatet i 225° och grädda tills ytan fått vacker färg och tills päronen känns mjuka.
  • Byt gärna ut päronen mot äpplen eller persikor eller ananasringar på burk.
  • Servera lätt avsvalnad med vispad grädde eller glass.

vrig information

4 port

5,5 p/p

225°

Omdmen