Dajmmarängefterrätt

söndag 22 augusti 2010

Beskrivning:

En helt fantastiskt god efterrätt som bara består av tre ingredienser - 1000 tack till Gulli för receptet!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

1


färdig marängtårtbotten

dl

vaniljvisp

2

st

dubbeldaim


Metoder/steg

  • Lägg en färdig marängbotten i en springform (ugnsfastform med lösttagbara kanter).
  • Hacka daimen i mindre bitar.
  • Vispa vaniljvispen pösig och blanda ner daimbitarna.
  • Fördela röran över marängbotten.
  • Frys i minst 3 – 4 timmar innan servering.
  • Ta fram efterrätten ca 10 – 15 minuter innan serveringen.

vrig information

8 port

4 p/p

Omdmen