Italiensk pastasås

måndag 19 juli 2010

Beskrivning:

Både lättlagat och jättegott!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

1

 

vitlöksklyfta

1

msk

olivolja

2

 

kycklingfiléer

 

 

salt

 

 

vitpeppar

 

 

kött- och grillkrydda

2

dl

creme fraiche med fetaost o soltorkade tomater

2

dl

lätt creme fraiche

5

st

soltorkade tomater i balsamvinägermarinad

2

msk

pesto med soltorkade tomater

Metoder/steg

  • Finhacka vitlöken och strimla kycklingfiléerna.
  • Fräs först vitlöken snabbt i en het kastrull i olivoljan, stek sedan kycklingen.
  • Smaka av med salt och kryddor.
  • Strimla de soltorkade tomaterna.
  • Blanda ner de båda creme fraiche sorterna och låt allt bli varmt samtidigt som du lägger ner tomaterna och peston.
  • Servera med färsk pasta och gärna lite grönsaker.

vrig information

4 port

6 p/p

Omdmen