Marängefterrätt med jordgubbar

måndag 05 juli 2010

Beskrivning:

En helt fantastiskt god efterrätt som är perfekt att förbereda och sedan ta fram.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

1

 

färdig marängtårtbotten

dl

vaniljvisp

½

l

jordgubbar

Metoder/steg

  • Lägg en färdig marängbotten i en springform (ugnsfastform med lösttagbara kanter).
  • Dela 2/3-delar av jordgubbarna i små bitar. Resten används till garnering.
  • Vispa vaniljvispen pösig och blanda ner jordgubbarna som du delat.
  • Fördela röran över marängbotten.
  • Frys i minst 3 – 4 timmar innan servering.
  • Vid serveringen så garneras efterrätten med resterande jordgubbar.

vrig information

8 port

2,5 p/p

Omdmen