Färskpotatissallad med västerbottensost

måndag 05 juli 2010

Beskrivning:

Otroligt gott och passar perfekt till grillat kött, fisk och även på buffébordet.

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

16

st

ganska små färskpotatisar

 

 

ruccola

5-6

cm

purjolök

1

dl

riven västerbottensost

 

 

flingsalt

1

msk

honung

1

msk

olivolja

½

msk

balsamvinäger

 

 

svartpeppar

Metoder/steg

  • Koka potatisen och låt svalna.
  • Skär potatisen och ruccolan i mindre bitar och skär purjolöken i tunna skivor.
  • Blanda i en salladsskål eller på ett salladsfat.
  • Blanda samman ingredienserna till vinägretten och blanda försiktigt med salladen.

vrig information

4 port

3,5 p/p

Omdmen