Italiensk kycklingsallad

måndag 07 juni 2010
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Världens mat
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Typ av maträtt

1

 

stor kycklingfilé

½

msk

smör

 

 

kött- och grillkrydda

 

 

sallad

8

cm

gurka

1

 

tomat

2

port

kokt pasta

msk

pesto i valfri smak

125

g

mozzarellaost

10

 

oliver

5

 

soltorkade tomater

Metoder/steg

  • Tina kycklingen om den är djupfryst och skär den i små tärningar.
  • Genomstek kycklingtärningarna i lite smör tillsammans med kött- och grillkrydda.
  • Koka pastan klar och skölj av den i kallt vatten.
  • Blanda pastan med pesto i en salladsskål.
  • Skär gurkan i stavar och tomaterna i klyftor.
  • Strimla salladen.
  • Tärna osten, dela oliverna och strimla de soltorkade tomaterna.
  • Blanda alltsammans i salladskålen med pastan.
  • Det är jättegott om kycklingen är ljummen när salladen serveras.
  • Servera salladen med kall currysås och ett gott bröd.

vrig information

4 port

6 p/p

Omdmen