Tillagningssätt - Gratinera/ugnsbaka

Har man plockat kantareller och vill lyxa till det så är den här pajen det perfekta valet.

recipe image
En lättlagad och god gratäng som sköter sig själv i ugnen.
recipe image

Kasslern ger rotsakerna en jättegod smak.

recipe image
Lättlagad o god paj med mycket smak.
recipe image
En enkel maträtt som jag såg receptet på för många många år sedan på TV med Klasse Möllberg.
recipe image

Vet du inte vad du ska göra av korven i kylskåpet så är det här nåt att testa - otroligt gott!

recipe image

Ganska god och väldigt enkel vardagsmat.

recipe image
Klassisk mat som hela familjen tycker om...! Eftersom de steks i ugnen blir det inte så mycket matos i köket och dessutom håller de sig hela o fina och går inte sönder.
recipe image
Lättgjort och väldigt gott.
recipe image

Smakrik och väldigt god maträtt där allt serveras i ett.

recipe image
En klassisk husmanskost, smakrik och mättande till middag.
recipe image
En lättgjord och mättande köttfärspaj.
recipe image

En härligt god tacopaj med köttfärs i. Att den dessutom har nyttigare skal och fyllning gör det hela ännu bättre.

recipe image

En riktigt god köttfärspaj som jag verkligen kan rekommendera (Receptet kommer från Tasteline.)

recipe image
Väldigt smidigt med färdig smördeg till botten - jättegott dessutom.
recipe image
Smakrik, lättlagad och relativt billig matpaj :)
recipe image
Otroligt gott som förrätt - röran kan man även använda i små krustader el liknande och behöver inte gratineras.
recipe image

Det här är bland den godaste janssons frestelse jag ätit. Prova gärna så får du se!

recipe image
Hur enkelt och gott som helst! Det är så lättsamt med hela middagen i en och samma form.
recipe image