Huvudingrediens - Fisk o skaldjur
Den här förrätten fick vi hos ett par vänner för ca 15-16 år sedan på nyårsafton, därav namnet. (Här med ärtor istället för majs.)
recipe image

En jättegod festrätt som är hur lätt som helst att göra.

recipe image

Helt otroligt gott! (Receptet kommer ursprungligen från Hemmets Journal.)

recipe image
Jag har ju sån tur att jag får färdigfiléade abborrfiléer av min pappa. Panera dem och servera med en god sås - mums!
recipe image

Med parmesan i paneringen förhöjs smaken hur mycket som helst. Prova får du se!

recipe image
Superdupergott o även lite lyxigt!
recipe image
En otroligt god paj där kallrökt lax till är pricken över i:et.
recipe image
Mumsigt värre!!!
recipe image

En riktigt klassiker, men ack såå gott!

recipe image

Det här fantastiskt goda receptet har en härlig sting av chiliflakes och smakar ljuvligt av vitlök och räkor.

recipe image

Klassiskt o riktigt, riktigt gott! Serveras exempelvis till bakad potatis.

recipe image

En fantastiskt god räkröra som passar lika bra till stekt abborre, ugnsbakad lax, västerbottenspaj eller varför inte bakad potatis.

recipe image
Det här blir en jättegod stuvning som du kan använda dig av till mycket.
recipe image

En jättegod och med känsla att vara lite lyxigare och finare förrätt men utan att kosta en förmögenhet :) Rekommenderas verkligen! (Tyvärr hade jag inget minneskort i kameran när jag fotade så det är utan foto så länge...)

En otroligt god fiskrätt - här serverad med kräftstjärtar istället för med räkor.
recipe image
Fantastiskt gott och otroligt lättgjort! Röran kan man förbereda och sedan bara rulla in i laxen strax innan servering.
recipe image

En riktigt god sillinläggning med frisk smak utifrån det rivna citronskalet.

recipe image

En lättgjord och välsmakande fisksoppa.

recipe image
Det här receptet på rullströmming är från min farmor och min mamma gör det alltid på en "höft". Men nu så har vi äntligen skrivit ner det...
recipe image