Huvudingrediens - Frukt o bär
Smakar sommar! Ett smart sätt att dryga ut hallonsaften är att tillsätta rabarber - saften smakar enbart hallon.
recipe image

Det här blir en god och somrig sylt där man inte känner av smaken från rabarbern.

recipe image
Sylten görs av bärmassan som blivit kvar av hallon- och rabarbersaften och smakar precis lika bra som annan sylt.
recipe image

En fantastiskt god marmelad med smak av både de söta hallonen, de syrliga rödvinbären och med touch av vaniljsocker. Smakar ljuvligt på hemgjord knäckebröd och en bit brieost.

recipe image

De här tre ingredienserna har man ju ofta hemma - enkelt att ta fram när man känner för en efterrätt.

recipe image
Smakar ljuvligt!
recipe image
Helt fantastiskt gott och lätt att sno ihop!
recipe image
Ett otroligt gott sätt att ta tillvara på sommarens härligt goda hallon.
recipe image

En fantastiskt god liten sötsak - yummie!

recipe image
En klar favorit hemma hos oss.
recipe image
Vansinnigt goda och lätta att göra.
recipe image
Hur goda muffins som helst - prova själv får du se :)
recipe image
Hallonpaj gjord av egenplockade hallon är en ren fröjd att äta - smakar ljuvligt med hemmagjord vaniljsås till.
recipe image

En otroligt god paj med smak av både hallon och lakrits :)

recipe image
Otroligt sött och smaskigt!
recipe image
Kardemumma och hallon är en perfekt kombo. Crumble är ungefär samma sak som smulpaj.
recipe image

Smulpajer är bland det enklaste som finns att göra till efterrätt. Här med hallon o råsocker = ett vinnande par :)

recipe image
En variant på marängswiss o minst lika god.
recipe image
Jag gillar när sylten inte är allt för lös och inte heller för fast. Därför blandar jag strösocker och syltsocker.
recipe image

Hallon och vanilj är en oslagbar kombination o i sylt är det kanongott!

recipe image