Huvudingrediens - Ägg

Gillar man kaffe OCH maränger så älskar man de här! Receptet är anpassat för varmluftsugn och använder man en vanlig ugn så uppskattar jag att ugnsvärmen bör vara ca 120°.

recipe image

En god och annorlunda maträtt där dragonen och vinägern ger tillsammans en fräsch och syrlig touch.

recipe image
En jättegod och lättgjord kall paj som passar perfekt på buffébordet. Behöver du göra många pajer så gör de i god tid innan det är dags att servera och frys sedan in dem. När det är dags för buffén så är det bara att ta fram dem några timmar innan ur frysen.
recipe image
Så enkelt att göra. Pajdegen kan du göra i förväg och frysa in o ta fram innan servering så den hinner tina. Perfekt för buffé.
recipe image

Kaviaren ger en otroligt mild och god smak till grytan - supergott!

recipe image
Klassiska kanelbullar är aldrig fel att baka.
recipe image
Mums-filibaba - så otroligt gott!
recipe image
Lättgjord och mycket god mjukkaka att bjuda på till kaffet.
recipe image
Ganska onyttig mjukkaka men ack så god - lättgjord dessutom.
recipe image

En smakrik variant på den klassiska kladdkakan. Smidigt att göra smeten i kastrullen.

recipe image
En lättbakad mjukkaka som är så där "lagomt" smaksatt med kardemumman.
recipe image

Enklare och godare än så här blir det inte!

recipe image
En variant på den klassiska Snoddas kakan.
recipe image

En lite lyxigare variant på traditionella kärleksmums, här tillsammans med drottningkaka.

recipe image
Passar perfekt till buffén eller julbordet.
recipe image

En otroligt god och syrlig paj som jag. Hittade receptet på Allt om mat :)

recipe image
En alldeles underbart god kladdkaka.
recipe image

En smakrik kladdkaka med ett uns smak av jordnöt.

recipe image