Huvudingrediens - Smör
Helt fantastiskt gott och lätt att sno ihop!
recipe image

En fantastiskt god liten sötsak - yummie!

recipe image
Vansinnigt goda och lätta att göra.
recipe image
Hallonpaj gjord av egenplockade hallon är en ren fröjd att äta - smakar ljuvligt med hemmagjord vaniljsås till.
recipe image

En otroligt god paj med smak av både hallon och lakrits :)

recipe image
Otroligt sött och smaskigt!
recipe image
Kardemumma och hallon är en perfekt kombo. Crumble är ungefär samma sak som smulpaj.
recipe image

Smulpajer är bland det enklaste som finns att göra till efterrätt. Här med hallon o råsocker = ett vinnande par :)

recipe image
Finns det något godare än hasselbackspotatis till en riktigt god köttbit? Det tar lite tid att göra men enkelt är det.
recipe image
Enkla och smidiga bullar som man bakade ofta förr. Receptet har jag fått av makens mormor Märta. Tv på bilden o th visas hastbullar med kardemumma.
recipe image
Otroligt enkla och väldigt goda bullar som man snor ihop i en hast.
recipe image
Hastbullar som smaksatts med kardemumma för lite mer smak. Hastbullar till vänster på bilden o med kardemumma till höger.
recipe image

Väldigt enkla att göra och med få ingredienser men ack så goda :))

recipe image
Säger bara ett ord "mums". Sliskigt o gott... Här visas dem överst tillsammans med american cookies där nere.
recipe image

Svärmors supergoda havrekex slår allt...!

recipe image

Ett supergott och luftigt matbröd som är jätteenkelt att göra. (Vill du göra ett helt mjölk- eller laktosfritt bröd väljer du laktosfri mjölk eller havredryck samt mjölkfritt margarin.)

recipe image

Ett supergott och lättbakat matbröd. Byt ut margarinet mot mjölkfritt och använd havremjölk så funkar detta bröd till mjölk/laktosallergiker.

recipe image
Vi gjorde alltid den här kolan på somrarna i stugan på ön när jag var liten. Går jättefort o blir supergott! 
recipe image

Enklare än så här kan det absolut inte bli! Hur gott som helst också. Köttet kan serveras antingen kallt eller varmt, valet är ditt :)

recipe image

Oxfilé är ju hur gott som helst och riktig festmat - fläsket och svampen gör att man inte behöver andra kryddor.

recipe image
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Nästa > Sista >>