Typ av maträtt - Sylt, mos o marmelad

Inspirerad av härliga Liza så har jag äntligen gjort egen apelsinmarmelad :)

recipe image

Lättlagad och fantastiskt god äppelmos som passar till pannkakor, våfflor eller havregrynsgröt.

recipe image
En helt fantastiskt god och lättlagad blåbärssylt.
recipe image
Vaniljsockret ger blåbärssylten en lite lyxigare smak.
recipe image

Med lite syltsocker i sylten så blir den så där lagomt fast.

recipe image

Fantastiskt god marmelad som passar perfekt till ost och kex.

recipe image

Det här blir en god och somrig sylt där man inte känner av smaken från rabarbern.

recipe image
Sylten görs av bärmassan som blivit kvar av hallon- och rabarbersaften och smakar precis lika bra som annan sylt.
recipe image

En fantastiskt god marmelad med smak av både de söta hallonen, de syrliga rödvinbären och med touch av vaniljsocker. Smakar ljuvligt på hemgjord knäckebröd och en bit brieost.

recipe image
Jag gillar när sylten inte är allt för lös och inte heller för fast. Därför blandar jag strösocker och syltsocker.
recipe image

Hallon och vanilj är en oslagbar kombination o i sylt är det kanongott!

recipe image

Blir en riktigt god och underbar sylt.

recipe image
Ger en fin smak och passar gott till nybakade scones.
recipe image
Hemgjord lingonsylt passar perfekt till massor av olika maträtter.
recipe image
Lättare att göra än man tror faktiskt, smakar jättegott till vilt kött.
recipe image
Supergott till grillat!
recipe image
Kanongott till vaniljglass.
recipe image

Passar perfekt som tillbehör till vaniljglass eller som tårtfyllning.

recipe image

Det här är sommar...! Lättgjord o jättegod sylt av sommarens bär.

recipe image
Trots att det går åt mycket rödvinbär till att koka gelé så tycker jag att det är värt besväret för det är ju så fantastiskt gott till kött.
recipe image
<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>