Foliegrillad abborrfilé

onsdag 25 juli 2012

Beskrivning:

Kan det bli godare än det här?? Tror inte det!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

12 st abborrfiléer
2 msk smör
1 röd lök
10 körsbärstomater
4 stjälkar dill
8 gräslöksstjälkar
0,5 ask creme bonjour vitlök
salt
fem sorters peppar

Metoder/steg


Dela den röda löken i klyftor och körsbärstomaterna i hälften.
Ta 4 rejäla bitar ugnsfolie och klicka 3 tsk smör i mitten av varje folieark.
Fördela 3 abborrfiléer ovanpå smörklickarna. Dela gärna abborrfiléerna på hälften.
Dela lök och tomater så det blir lika mycket på varje folieark.
Klipp dill och gräslök över fisken.
Klicka över creme bonjour och smaksätt med salt och peppar.
Nyp ihop foliepaketen och lägg på grillen.
Grilla (ej på öppen eld utan på glöd eller på gasolgrill) i 5 – 10 minuter.
Ät och njut!

vrig information

4 port

Omdmen