Fläskfilé i vitlökssås

måndag 14 juni 2010

Beskrivning:

Lättlagat och väldigt gott!

recipe image
Ny Favorit
Mina Favoriter
Skicka som epost
Skriv ut recept

Ingredienser

versikt
Huvudingrediens
Tillagningssätt
Svårighetsgrad
Typ av maträtt

500

g

fläskfilé

1

msk

smör

 

 

salt

 

 

peppar

dl

matlagningsgrädde

1

brk

vitlöksost, light

Metoder/steg

  • Skär fläskfilén i 1 cm tjocka skivor.
  • Stek dem i smör tills de fått lite färg.
  • Salta och peppra.
  • Häll i grädden och vitlöksosten.
  • Rör om och låt puttra i cirka 5 minuter.
  • Rätten är klar att avnjutas med ex hasselbackspotatis eller bakad potatis.

vrig information

4 port

7 p/p

Omdmen