Stök i köket

Degslev från Tupperware

Den här degsleven från Tupperware är ett av mina bästa köp någonsin. Jag använder den varje gång jag bakar för hålet i sleven gör att det inte blir klumpar i smeten eller degen.

 

Creme Fraiche med Fetaost och Soltorkade tomater

Den här smaksatta creme fraichen är en av mina absoluta favoriter. Värm en burk tillsammans med en fraiche och ex stekt kyckling i bitar och servera tillsammans med färsk pasta. Går på några minuter så snacka om snabbmat...

 

Basilika

Färsk basilika är otroligt gott att använda i matlagning. Både som smakförhöjare i en sallad eller som dekoration på en förrätt. Jag brukar köpa en kruka basilika ibland och låter den stå i köksfönstret så har jag färsk basilika under 1-2 veckor.

 

Milda grädde

Jag använder mig uteslutande av Mildas (o även Willys) gräddiga lättprodukter - tycker de är smakmässigt lika bra som vanlig grädde men har dessutom fördelen av att de är inte så feta.

 

Fraiche 8 %

Jag är en varm förespråkare för Valios fraiche med bara 8 % fett.

Den passar alldeles utmärkt till både kalla o varma såser, pajer, gratänger osv.

Prova du också om du inte redan gjort det!