Fotografering

♥ Doris ♥

Vår finaste, älskade Doris-katt ♥

♥ Kram Helena ♥

 

♥ Liljekonvaljer ♥

Med sina underbara små klockor står hon där, liljekonvaljen, i mängd tillsammans med alla andra och bildar en grön matta av bladen och med vita små öar av klockstänglarna.

Nu står de här, inne hos mig, och sprider den mest fantastiska doft i vårt hem. En doft av svensk sommar.

Är de inte vackra så säg?

♥ Kram Helena ♥

 

♥ älskade syrener ♥

Tänk att man kan bli så lycklig och glad över något så enkelt som blommande träd!

Ett av mina blommande favoritträd är syrener. Den här fina buketten plockade jag hos min vän Malin i hennes trädgård, tänk så gott det är med vänner när man inte har själv!

Dessa vackra klasar som hänger på träden i massor och som består av många fina små blå/lila (eller vita) blommor med fyra perfekta små blad.

Hoppas ni haft en fin nationaldag!

♥ Kram Helena ♥

 

En sån sommardag!

Men sån fantastiskt vacker och varm sommardag det har varit idag. Det är helt otroligt!

Vaknade av lillskruttan o kompis som åt frukost på altanen i solen vid 9-tiden - så ljuvligt! Steg upp och åkte sedan till våra goda vänner A o B och deras fina sommarstuga i Ultrå. Lillskruttan följde med oss dit ut och medan maken o B jobbade och slet i värmen tog vi en härlig promenad och kikade in badstranden och slog oss ner på några stenar och njöt av den underbart vackra skärgården vi har där vi bor.

Måsarna skrek, tärnorna likaså och vi njöt av solen som sken som aldrig förr på oss från en klarblå himmel. Tänk att man kan få ha det så bra! Bikinin åkte på och vi slog oss ner i solstolarna framför stugan när vi kom tillbaka - å så ljuvligt!

En fantastiskt god grill-lunch/middag bjöd A på med grillspett, ugnsrostade rotsaker, bea och grillad goudaost som marinerats i pesto. Yummie!

♥ Kram Helena ♥

 

Körsbärsträd i blom

Idag var jag på besök hos revisorn direkt på morgonen och förutseende som jag var (för en gångs skull) så hade jag stoppat ner kameran i ryggsäcken. På väg hem gick jag förbi en av parkerna i stan där jag hade hört att körsbärsträden stod i full blom.

Å tänka sig - det stämde :) Så jag plockade fram kameran och fotade lite körsbärsblommor till ljudet av fåglar som kvittrade och solens strålar som värmde - fantastiskt ljuvligt.

Visst är de vackra?!

Jag känner att jag måste bli mycket bättre att ta med kameran och bege mig ut i naturen för det finns ju hur mycket vackra motiv att fota som helst.

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...