Kort

Manga kort

Tycker den här tjejen från Stämpelboden är både lite häftig o söt på samma gång. Får lite Manga känsla när jag sitter o färglägger henne.

Papper från Maja Design (naturligtvis) o Bazzill Dotted Swiss - två favoriter just nu. Texten har jag skrivit ut i Word o är alltså ingen stämpel. Stämpeln är färglagd med ProMarkers, MCP teknik o torr chalks. Det mesta har jag köpt hos Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 

Tisdagskort

Idag visar jag ett kort i blått.

Jag är egentligen ingen blå människa men jag kommer ändå på mig själv att göra kort och layouter i blått ganska ofta.

Stämpeln är från Whiff of Joy som jag färglagt med Promarkers och MCP-teknik. Själva ramen har jag skurit ut med Nestabilities från Spellbinder. Papprena är så otroligt ljvliga (finns i några olika färgställningar) och kommer från Reprint. Texten har jag skrivit ut i word (jättesmidigt att ta med när man är på pysselträffar...).

~ Kram Helena ~

 

Grattiskort

Dagens kort som jag visar upp gjordes på pysselträffen i Umeå i helgen. (Lite taskig bild men jag antar ni förstår hur det ser ut ändå...)

Stämpeln som jag färglagt med ProMarkers och MCP-teknik är från Fearie Art Song Stamps som har så många fina stämplar. De ljuvliga papprena är från favoriten Maja Design. Allt material har jag köpt hos Scraphuset :)

~ Kram Helena ~

 

Resultat av pysseldag

Igår var jag och min kompis Malin till Umeå på pysselträff hela låååånga dagen. Vi hade jättetrevligt och träffade både nya vänner och även en hel del gamla vänner. Sååå kul att få träffa er alla.

Jag hade med mig lite foton, uppstämplade motiv och massor med inspiration. Av fotona tillverkades inte en enda layout men däremot gjorde jag hela 6 st kort. Det är hur bra jobbat som helst för att vara jag...!

Här får du se ett av korten jag gjorde:

Stämpeln fick jag låna av ScrapMia (tack så supermycket för lånet!). Pappret är från Maja Designs senaste kollektion Äntligen! och bakgrundspappret är Bazzill Dotted Swiss. Motivet är färglagt med ProMarkers och MCP teknik och den lilla fjärilen har jag highlightat med Glossy Accents. Allt material har jag köpt hos Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 

Tack

Idag bjuder jag på ett tack-kort som jag gjort. Jag tycker att Maja Designs papper är helt underbara och jag älskar varenda ett av dem.

Min svärmor ville att jag skulle göra ett rosa och ett gult tack-kort som hon kunde ge till sköterskorna på smärtkliniken på sjukhuset nu när avdelningen stänger igen. Sagt och gjort så gjorde jag två likadana kort fast i olika papper.

Tack-kortet är även till Er kära besökare. Sedan min nypremiär för 1½ vecka sedan (den 15/4) så har det varit hela 3.500 besökare på sidan - det är knappt så att jag tror det själv. Verkligen jätteroligt!

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...