Kort

Kram-kort

Några av mina favoritstämplar är älvorna från Faerie Art Song Stamps som finns hos Scraphuset. Allt material till kortet har jag köpt där.

Efter jag städat och lagat mat hela dagen så unnade jag mig att sätta mig ner och pyssla ihop ett kort nu i kväll. Himla roligt när allt faller på plats på en gång.

~ Kram Helena ~

 

Grattiskort i beige/brunt

Igår kväll satt jag och pysslade i flera timmar samtidigt som jag chattade med två av mina pysselvänner Liza o Ewonne. Det kändes som om det var en hel evighet sedan som jag pysslade kort (om jag inte räknar snabbkortet i lördags som jag hastade ihop). Jag hann göra hela 5 kort igår men det är bara det här som jag kan visa än så länge.

Jag hade fått beställning på ett grattiskort till en man på 40 år men det blev det här kortet som jag pysslade ihop - vadå manligt...? Idag är det regntunga moln så jag har gott om tid att pyssla ihop ett kort som uppfyller kraven på manlighet innan ikväll då jag tänkte leverera det till beställaren.

~ Kram Helena ~

 

Criss Cross kort

Idag visar jag ett kort med en criss cross vikning - det är ett enkelt sätt att vika ett kort som gör att kortet ser avancerat och proffsigt ut.

Tack för att du tittat in!

~ Kram Helena ~

 

En blomma till fröken...

I morse åkte jag till Emmas klass och överlämnade en blomma till deras fröken Kristin. (Kristin kommer inte att vara med på skolavslutningen imorgon eftersom hon har barn som tar studenten.)

Så här fin var blomstergruppen jag beställde:

Hanna på Centrumblommor, här i närheten, gör såå fina blomsterarrangemang utifrån kundens önskemål. Mitt önskemål var att det skulle gå i rött, vitt och grönt eftersom jag skulle göra ett kort i rött och vitt till henne.

Så ett matchande kort blev det ju naturligtvis också...

~ Kram Helena ~

 

Emmis Nio

Hela dagen igår var jag och min kompis Anna (som vågade åka trots att hon är höggravid o tiden gick ut i fredags) på pysselträff i Umeå, det var Wih och Pearlized som hade anordnat träffen.

Anna och jag hade en jättetrevlig dag med mycket pyssel och många glada stunder. Jag satt bredvid härliga Tettiz o vi hade sååå trevligt tillsammans - hoppas du kommer upp till Övik när vi arrangerar höstens träff, vännen!

Jag kom hem med 2 vinster (som röstats fram) och en lotterivinst - inte "dåligt", eller hur?!

Både Anna och jag reste lätt, dvs hade minimalt med pysselmaterial med oss, men vi skapade desto mer. Jag gjorde 2 kort, 1 dubbel-LO och 5 enkla LO - det är rekord för mig!

I en av tävlingarna, som sponsrades av Scraphuset, skulle man göra ett kort eller en LO där man skulle göra en rubrik på minst 5 bokstäver utifrån orden Kristi Himmelsfärdsdag. Så här blev mitt bidrag - som jag dessutom vann kortdelen med (ett grattis kort till Emma, som ibland kallas för Emmis här hemma, ordet nio lade jag till här hemma):

Jag kommer att visa min alster från pysselträffen här i bloggen under veckan som kommer så kika gärna in :)

~ Kram Helena ~

Senast uppdaterad (2009-05-24 19:27)

 
Fler artiklar...