Kort

Tack-kort

Har pysslat ihop två st tack-kort som jag har skickat till två underbara tjejer i Stockholmsområdet. De bör ha kommit fram till båda mottagarna idag :)

Enkla o fina tycker jag att de blev.

~ Kram Helena ~

 

Gorjuss girls

För några veckor sedan köpte jag ett gäng med underbara Gorjuss stämplar av min scrapvän Ewonne. Jag har inte haft varken tid eller inspiration att göra något av dem men nu så...

Tänk vilken inspiration som kan komma över en "bara så där" ibland. Jag stämplade upp ett antal motiv och satt och färglade dem. Började montera ett kort och vips så var 5 kort gjorda. Idag visar jag upp 2 av dem - varsågoda:

Inspiration till ovanstående kort fick jag av månadens kortskiss hos HighCoastScrap.

(ursäkta bildkvalitén...)

~ Kram Helena ~

 

Tjejfrukost i Gottne

Igår, lördag, var jag inbjuden till Bönhuset i Gottne för att prata om scrapbooking på en tjejfrukost. Det är alltid lika trevligt att få en sån förfrågan :)

De ville även att vi skulle pyssla tillsammans så jag hade förberett tre ganska enkla kort och även en julklappstag som jag tog med mig. Sen hade jag stansat ut och klippt till papper, bokstäver och dekorationer till varje deltagare.

Så här blev korten och julklappstagen:

Allt material har jag inhandlat hos Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 

Hugo

I måndags ringde min pappa för att be om hjälp att köpa present o göra ett kort till en nyfödd liten Hugo. Jag snodde ihop ett snabbt kort som blev så här:

Tack Ewonne för de embossade pappret som jag premiäranvände *kram*

~ Kram Helena ~

 

Grattis Camilla - 40år!

En bekant till mig, Camilla, fyller 40 år idag. Det är inte ofta jag träffar henne eftersom hon numera bor i Stockholm.

Men jag gjorde ett grattiskort till henne och postade igår för att överraska henne. För en liten stund sedan fick jag ett meddelande från henne där hon tackade så jättemycket för kortet o att det var den största överraskning som hon fått idag. Orden som hon skrev i meddelandet gjorde mig glad.

Camilla brukar besöka min blogg med jämna mellanrum så jag grattar dig här också, Camilla, GRATTIS på din 40-årsdag!

Allt material har jag köpt hos Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...