Kort

Äppelkort

Igår infann sig "värsta" pyssel-mojon *tjohooo* Vilket resulterade i fyra st kort (två av dem visade jag i förra inlägget) och även i de här två äppelkorten. Jag verkligen älskar den här äppelstämpeln, den är så otroligt vacker och lättanvänd. Fast det är samma stämpel så blir det två olika kort.

Grattiskort kan man aldrig få för många av att ha på lager, eller hur!? Det här kortet har jag gjort utifrån skissen som är månadens kortskiss hos HighCoastScrap - vår pysselförening här i stan.

Grannen Ann fyller 40 år idag o då förärades hon med detta kort tillsammans med några fina presenter som jag köpt på Village.

Nu är ju våren här på riktigt och vi hoppas att det snart börjar grönska ordentligt. I början av juni brukar våra två äppelträd stå i riklig blom - helt underbart.

~ Kram Helena ~

 

2 grattiskort

Idag, så här dagen efter Valborgsmässoafton, känns det verkligen som om jag går på sparlåga. Vad kan då passa bättre än att befinna sig nere i källaren i pysselrummet...?

Jag var tvungen att börja sortera och röja lite innan jag fick plats att pyssla vid skrivbordet men när det var gjort så fick jag sån inspiration att göra två kort.

Det första kortet är ett beställningskort som min mamma ska ge bort om ngr dagar till en dam som fyller 80 år.

Inspiration till pärlflossen i blomman fick jag av min goa pysselkompis Malin eller Lillpiga som hon kallar sig på nätet.

Det andra kortet som kom till av bara farten blev jag så vansinnigt förtjust i så det kommer att bli fler varianter av detta :)

Som vanligt är det mesta materialet inköpt hos Scraphuset.

Det var så himla roligt att vara kreativ så nu jag ska ta o fortsätta - SEE YA!

~ Kram Helena ~

 

Underbart är KORT

Förra veckan pysslade jag faktiskt ganska lite, dock var jag "tvungen" att göra lite kort eftersom flera släktingar fyllde år och hade kalas...

Småkusinerna Kajsa o Klara fick varsin grattis-tag - himla smidigt att göra en tag som man knyter på paketet om man har lite bråttom...

Svågern fyllde år samma dag som småkusinernas kalas och det var inte lätt att välja vilket av kalasen vi skulle åka på - 11 mil enkel väg emellan gör att vi inte kan åka på båda :( Så här blev svågerns kort:

Mamma beställde ett grattis-till-förlovningen kort som hon skulle leverera idag:

Som vanligt så har jag köpt det mesta av materialet hos Scraphuset...!

Ikväll tänkte jag pyssla så nu måste jag röja lite så jag får plats att dra fram allt igen *fniss*

~ Kram Helena ~

 

Bidrag till tävling

Har faktiskt fått tummen ur flera gånger den här månaden och skickat in bidrag till olika tävlingar. Här är mitt bidrag till januaris månadstävling hos Stämpelstudion:

Deras tävlingskriterier var att man skulle använda sig av punchinella, wellpapp och något utstansat på sitt alster.

Lite taskig bild pga mörkt o blixt, på de små klisterlapparna står det HEJ!

~ Kram Helena ~

 

40-årskort

Nu var det ett tag sedan jag laddade upp något kort här på sidan. Men för det har jag inte legat på latsidan utan jag har gjort mallar och instruktioner till de julkortskurser som jag håller just nu. Å de korten kan jag ju inte visa här innan kurserna är avklarade men håll ut - de kommer så småningom...!

Igår var jag o familjen på ett trevligt 40-års kalas hos vår vän Göran - han bjöd på bl a en jättegod laxsoppa som jag skulle få receptet på...! Göran fick en fin blomsteruppsättning som gick i vitt och grönt och då var man ju som tvungen att göra ett matchande kort till, eller hur!? Tycker det är svårt att göra manliga kort men så här blev det i alla fall:

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...