Kort

Scrapcafé på Scraphuset

Igår var det premiär för scrapcafé på Scraphuset.

Tanken är att den första fredagen varje månad kan man komma in och sätta sig för att scrappa mellan kl 11.00 - 15.00. Man har kanske ett påbörjat projekt hemma som man vill färdigställa eller så vill man träffa några likasinnade och ha en trevlig stund.

Vi bjuder på fika under tiden man sitter och pysslar - i går bjöds det på äppelkaka med vit choklad

Det finns även skärmaskin, stansverktyg och lite alfabet att låna om man vill.

Jag kommer att visa en kortvikning, en teknik eller ett nytt verktyg vid varje scrapcafé.

Igår visade jag hur man gör ett kort med inbyggt fönster (tyvärr är inte bilden den bästa men den gröna delen av kortet är nedsänkt och det ser ut som ett fönster). Självklart hade jag gjort steg-för-steg instruktioner som man fick ta med sig hem.

Hoppas att Du har möjlighet att komma och pyssla nån fredag här framöver - håll utkik på Scraphusets hemsida för aktuellt datum.

~ Kram Helena ~

 

Skapat med hösttema

Har skapat några kort och ett bokmärke av det helt underbara månadskitet från Scraphuset för september månad. Det är ursnygga och lättarbetade papper, clearstamps och matchande dekorationer från Imaginisce.

Ett tips - rusa in o köp ditt månadskit NU för det finns bara ett fåtal kvar nämligen...!

~ Kram Helena ~

 

RAK + 4-årskort

Har idag firat älskade lille systersonen Oskar som fyllde 4 år å dagen till ära så hade jag, naturligtvis, gjort ett kort till honom. Idag fick han ett kort med bilar på - hans favorit.

Igår gjorde jag ett kort som jag postade till någon underbar pysslare i mellersta delen av Sverige. En pysslare som behöver lite extra uppmuntran tillsammans med en vän.

~ Kram Helena ~

 

Pysslat lite kort

Just nu är jag inne i ett pyssel-flow big time. Det är så himla kul när man känner så. Försöker hitta så mycket tid som möjligt att sätta mig ner och pyssla - snacka om att det ger ro i själen!

Först ut är ett bra-att-ha-kort som verkligen är mina färger:

Sen har jag gjort ett kram-kort - också i mina färger, älskar den här stämpeln från Magnolia och även rosor, körsbärsblommor o spellbinders:

Sist ut idag är ett grattiskort till min scrapvän Ruth som vi uppvaktade ikväll när vi åkte o pysslade hos henne. Hon fyller år imorgon - grattis i förskott, Ruth!

~ Kram Helena ~

 

Färgglada placeringskort

Dagens pyssel är några glada placeringskort och tillhörande inbjudningskort till ett kalas som jag gjort.

Visst blev de fina trots sin enkelhet?

Tänk att jag blir så himla glad att göra så här färgglatt emellanåt fast det är precis tvärtom mot jag är, konstigt eller hur?!

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...