♥ 20-årig bröllopsdag ♥

Det är helt overkligt men jag och maken firade vår 20-åriga bröllopsdag i förra veckan. Jag minns vårt bröllop som om det vore igår. Jag bar en klänning som jag hade sytt själv, en pysselkompis kommenterade att det var en maräng och det stämmer. Klänningen hade stora puffiga ärmar, spets och stor puffig kjol. Maken var så stilig i sin mörkgråa frack som han hyrt dagen till ära. Aprikosa och vita blommor i buketten hade jag valt och som jag fick leta och kämpa för att få tag i aprikosa servetter till festen - det var inte lätt.

Jag minns fortfarande pirret i magen över det som skulle hända under dagen, den lätta besvikelsen över regnet som strilade ner på morgonen när jag vaknade (som senare avtog som tur var) och den totala lyckan över att få säga ja i kyrkan till den som jag älskade (och fortfarande älskar) över allt annat.

Så unga vi var, drygt 22 resp 25 år, nyförälskade (fast vi varit tillsammans i drygt 2 år och känt varandra många år). Det var en fantastisk känsla att få gå in genom kyrkans portar, hand i hand, och se att kyrkan var fylld till sista rad. Helt fantastiskt! Uppe på läktaren var det också fullt med folk!

Älskar det här fotot som togs på oss när det var dags för den sedvanliga ris-kastningen.

Vår bröllopsdag firades hemma med tjejerna, jag hade grillat gott och vi njöt av den goda maten. Maken överraskade mig med ett fint halsband med ett litet guldhjärta. Han kan han...! Mitt halsband som jag alltid använder fick jag av honom på vår 15-åriga bröllopsdag och jag har nog aldrig tagit av mig det sedan dess.

Själv hade jag köpt en tavla till oss båda med texten: Together is our favourite place to be.

♥ Kram Helena ♥