Sally saknas oss :(

I söndags blev tyvärr vår älskade lilla kissemisse Sally hastigt bortryckt ur vår familj då hon tyvärr sprang ut framför en bil som kom körande :(

Så många tårar som jag fällt sen det hände och än är inte tårarna slut för Sally. Det värker nåt så enormt i mitt hjärta av saknad efter henne.

En mysigare och finare kissemisse får man leta efter. Jag kommer speciellt att sakna hennes personlighet. Det var en social liten kissemisse som var enormt snacksalig och pratade så fort hon kom in i ett rum där någon var. Speciellt snacksalig var hon efter att hon varit ute på vift en stund och kom in i huset. På morgonen kom hon alltid in i vårt sovrum och hoppade upp i sängen och låg och gosade så länge som hon fick. Hon älskade också att krypa in under makens täcke och ligga där o sova tätt intill honom. På kvällen ville hon gärna ligga i hans famn när han satt och jobbade vid datorn.

Sallys syster Doris är vår andra kisse - en kisse som saknar sin syster så enormt mycket. Det smärtar att se hur hon sörjer, hon är inte alls den busiga vanliga Doris utan väldigt molloken och går oftast inte från någon av oss. Igår gick hon omkring och jamade hela tiden och undrade säkert var Sally var.

Tycker det här fotot är så fint av Doris och där är precis som om hon sitter i fönstret och väntar på att Sally ska komma springandes över grannens gräsmatta och sen komma in till oss och prata en stund.

Vila i frid älskade lilla Sally - du kommer alltid att ha en mycket speciell plats i våra hjärtan! Love ya!

Senast uppdaterad (2012-06-19 21:19)