Trevlig advent till Er alla!

Vill tillönska er alla en fantastisk första advent!

Här har vi bakat en laddning med massa goda pepparkakor, lussekatter, saffranslängder med mandelmassa och även havrekex.

Jag har bytt gardiner i köket och det blev faktiskt inte några julgardiner utan jag valde att ta fram mina enfärgade vita längder som jag trivs så bra med. Köpte nya urfina änglar på Himlen Runt Hörnet - en heminredningsbutik här i stan som jag älskar att gå runt i. Köpte även nya lampor som jag förälskade mig i direkt jag såg dem. Har aldrig gillat stjärnorna på fot som jag köpte för några år sedan och i fjol använde jag de gamla tradionella adventsljusstakarna som jag egentligen inte heller tycker om...

Köpte adventssiffor och en ljusbricka på Rusta och rejäla blockljus och små julgranskulor i silver, grått och vitt på Clas Ohlson.

Jag lindade fina pärlor i silver, transparant samt ljusgrå på ståltråd som jag virade runt några varv runt blockljusen som jag satt fast med häftmassa på ljusbrickan. Lite mossa och småjulkulor lite här och där i mossan. Blev riktigt fint tycker jag!

Ser fram emot att få tända första ljuset till frukost nu den första advent!

~ Kram Helena ~