10-i-topp - LO - 2010

Har aldrig gjort någon 10-i-topp lista tidigare över de layouter jag varit mest nöjd med under året som gått så nu blir det för första gången. Vissa av layouterna har jag inte visat här tidigare.

Det var inte det lättaste att välja ut 10 st layouter som betyder mest eller som jag är mest nöjd med som skapats under 2010. Faktiskt så har jag ännu fler som jag känner mig så där riktigt nöjd med.

Men 10 st ska det vara så håll i hatten - här kommer de 10 layouter jag tycker bäst om som jag gjort under 2010:

1. Bedårande - gillar verkligen färgerna, upplägget, dekorationerna och fotot.

2. Mitt hjärta - en LO jag gjorde till en tävling - hela skapandeprocessen och resultatet var både skoj och stimulerande.

3. Håkan, min älskade man, är mitt #1. Gillar upplägget, färgerna och fotot som jag redigerat något i PhotoShop så det blev lite mer grunge'igt.

4. Min systers yngsta son, Oskar, älskar att spexa å då speciellt framför kameran. Gillar det gula i layouten trots att jag inte är någon "gul" person.

5. Felicia är så vacker på det här fotot. Ett foto som vi tog en dag när vi var ute i skogen och tittade på ett fantastiskt vattenfall i vår närhet. Gillar färgerna och de få dekorationerna.

6. Den här layouten är speciell för mig, ett foto som togs när jag just varit hos MakeUpStore o blivit sminkad för första gången. Å himmel vad jag kände mig vacker *rodnar* Tycker även om det romantiska över layouten.

7. Malin är en av mina bästa vänner. Vi träffades genom våra barn och har genom scrapbooking blivit goda vänner. Vi kan prata om allt å åker gärna o fotar varandra å är så där ego framför kameran :))

8. Ytterligare ett foto på Felicia som tagits i skogen vid vattenfallet. Gillar även det här fotot å papprena å dekorationerna - ja, allt som gör layouten till den är.

9. Vår yngsta dotter kallas oftast för lillskruttan av mig, vilket speglar ganska tydligt hur hon är.

10. Oskar som äntligen fyller 4 år å här är det kalasdax. Det enkla tilltalar ofta mig mer än det överdekorerade. Den här layouten speglar mig ganska väl.

~ Kram Helena ~