En helg i pysslandets tecken

Under helgen som gick arrangerade, HighCoastScrap, en pysselträff i dagarna två. I pysselkommittén för träffen satt jag själv o Malin o Biggan (två av mina pysselvänner i föreningen). Till vår hjälp hade vi andra medlemmar i föreningen.

Det var närmare 140 st pysslare o företagare som hade en jättetrevlig helg med massor av glada skratt, pysselinspiration, gott fika, utlottningar, demonstrationer mm.

Jag skapade en hel del layouter, många fler än jag trodde jag skulle hinna - jättekul! Så håll i er - här kommer dem:

En dag i fjolsommar fick jag världens blöta pussar av pappas valp, Stella:

 Av scrapkitet som man fick köpa i samband med anmälan till träffen (innehållet i kitet är hemligt ända tills man kommer till träffen) gjorde jag en layout om min äldsta dotter:

På tema hösten så scrappade jag om äpplen jag brukar plocka:

I kategorin "Fritt skapande" lämnade jag in den här layouten. Det är min systers yngste son som fyllde 4 år i augusti. Papprena är de underbara Monster papprena från Jillibean Soup.

En egolayout på mig själv blev det också, till ena skissutmaningen, - här har jag använt mig av de underbara romantiska papprena från Pion Design.

Av Bo Bunnys underbara manliga papperskollektion skapade jag det här alstret på systerns äldsta kille, Melker, till utmaningen "manligt":

Å så sista layouten, ytterligare en egolayout, med riktigt gamla papper (som jag älskar) från Chatterbox. Den här layouten gjorde jag till snabbutmaningen på söndagen som var en skiss:

Kom hem med massor av alster som jag var riktigt nöjd med och inga som helst priser men vad gör väl det?! Ingenting. Det viktigaste var att vara där och ha en helt underbar helg.

~ Kram Helena ~