Allt möjligt!

Åter till vardagen...

Imorgon är det dags att återgå till vardagen, i alla fall för mig. Kl 6 ringer väckaren som står på bordet bredvid min säng och jag kan tänka mig att det kommer att bli rackarns svårt att stiga upp och bege mig mot B. Förskola imorgon där jag ska vikariera. Jättekul dock att åka dit för personalen o barnen är så goa. Har varit där till o från under stora delar av 2012 så jag känner ju till stället utan o innan känns det som.

Jag har i och för sig jobbat till o från under både jul- och nyårshelgerna men jag har jobbat hemifrån så det har inte känts lika mycket.

Under hela nästa vecka har jag tänkt att laga mat ur kokboken "Din matkasse" som jag fick i födelsedagspresent i december. Tycker att Emma Hamberg o Anette Rosvall skriver så läckra och personliga "gör-så-här-beskrivningar" så jag ler ofta när jag läser dem. Surfa gärna in till Anettes blogg :o)

Det sista halvåret har vi haft några tuffa månader, planeringsmässigt när det gäller maten, vilket jag INTE vill tillbaka till så nu gäller det att ta tjuren vid hornen och återigen börja planera maten igen.

Maken börjar jobba på tisdag eller på onsdag och båda tjejerna börjar skolan på tisdag så då kommer det att kännas rejält att vardagen är här igen.

♥ Kram Helena ♥

 
Fler artiklar...