Stök i köket

Tisdagsmiddag hos oss

Go' kväll där ute i stugorna!


Idag har jag bjudit familjen på panerad fisk med en god kall röra, receptet hittar du här. Jag tyckte röran var otroligt god och passade kanonbra till fisken.

Jag använde mig inte av rödspätta som receptet föreslog utan istället köpte jag den billigare pangasius filén. Jag tycker faktiskt att smaken är bättre med pangasius filé istället för rödspätta och dessutom så är de något tjockare så att vi blev mättare.

När jag skulle tina räkorna (i en skål ovanpå potatisen) så glömde jag helt bort skålen så räkorna blev kokta (överkokta) och det var ju inte alls bra... Därför serverade jag fisken tillsammans med kräftstjärtar istället - jättemumsigt!

Så här gott åt vi alltså idag:

Vad har Du ätit till middag idag? Vill du så får du gärna maila in ditt favoritrecept till mig så kanske jag provlagar och lägger ut det här på hemsidan.

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...