Scrap

Min favorithobby nr 1 - Scrapbooking! Det är en sån givande och personlighetsutvecklande hobby som jag verkligen kan rekommendera!

3 x scrap

Avslutar 2011 med att scrappa hela 3 layouter på mindre än 2 timmar...! Det var jättelängesedan jag scrappade senast, säkert 2 månader sedan, och jag har verkligen saknat det. Men tyvärr har varken tiden eller lusten eller inspirationen funnits där.

Jag måste säga att det var fantastiskt kul att kila ner i källaren till min ateljé och sätta mig och scrappa. Befriande på nåt sätt.

Den första layouten är på min yngsta dotter Emma o hennes kompis Therese - jag har använt mig av spillpapper från Bo Bunny o Echo Park samt rester av ett Thickers alfabet från American Crafts.

Nästa layout jag gjorde blev en enkel layout med hösttema, papper o klisterbokstäver från Basic Grey.

Den sista layouten blev den som jag gillade mest av dem jag gjorde igår - det är en layout som jag gjorde bara med jul- och vinterpapper från Pink Paislee.

Nu hoppas jag att 2012 blir ett bättre scrapår för mig med antalet gjorda layouter.

~ Kram Helena ~

 

Scrappade julklappstags

I år går alla våra julklappar i vitt/silver/rött och naturligtvis ska det ju vara scrappade julklappstags till dem, eller hur?!

Med cardstock i två olika färger, star dust glitterlim, blommor och diverse Martha Stewart punchar så fixar man dem lätt - å tänk så fina de blir jämfört med köpta tags eller etiketter.

~ Kram Helena ~

 

Vila

Ikväll har jag haft några goda scrapvänner på besök och jag fick äntligen scrappa en layout. Den här är gjord till augustis skissutmaning hos Scraphuset. Kika in och är med du också - vinnaren kammar hem ett presentkort att shoppa för!

I mitten av juni hjälpte jag två goda vänner i köket på deras 40-års fest. Supertrevligt och lättsamt var det men det var även skönt att sätta sig i hängmattan ute i trädgården i slutet av festen och vila en stund.

Allt material har jag köpt hos Scraphuset å de underbara papprena från Pion Design är så härliga att jobba med.

~ Kram Helena ~

 

Partypingla

Igår gick jag snabbt igenom lite gamla scrappapper som legat i flera år. Då hittade jag papper från Basic Greys kollektion Gypsy från 2006 - jag fick så otroligt mycket inspiration och skaparlust när jag såg dem så jag började skapa direkt.

Jag brukar normalt inte sitta och figurklippa en massa papper men igår blev det så och när layouten var klar kände jag mig himla nöjd med den trots att den inte är 100% "jag".

~ Kram Helena ~

 

Två härliga personer

Idag visar jag upp två layouter som jag skapat den här veckan å fortsätter med de underbara Sagan om våren papprena från Pion Design.

Först ut är en layout om härliga Anna, en god vän till mig, som är en riktig glädjespridare:

Å den andra layouten är på min mamma, jag gillar verkligen det här fotot på henne som jag tog i fjol.

Å som vanligt har jag införskaffat materialet hos Anette på Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...