Scrap

Min favorithobby nr 1 - Scrapbooking! Det är en sån givande och personlighetsutvecklande hobby som jag verkligen kan rekommendera!

Scrap hela veckan låååång...!

Förra veckan bjöd på många härliga stunder med scrap- och kortmakeri. Först hade jag scrapkurs på måndag på Scraphuset, i tisdags var vi hos Ruth och scrappade, i onsdags hade jag ytterligare en scrapkurs och på lördagen tillbringade vi hela dagen på Bruksgodset med HighCoastScrap.

Totalt gjorde jag 10 layouter under förra veckan. Inte illa...!

Dessa tre gjorde jag hos Ruth i tisdags - samtliga mönstrade papper är de underbara Bo Bunny papprena som jag har köpt (även allt annat) hos Scraphuset.

Först ut är en layout på min systers äldste son, Melker. Han är en jättehärlig kille men många tankar och funderingar.

Håkan, är min stora kärlek och mitt allt!

Min pappas älskade hund Frida som tyvärr gick bort i påskas.

Tack för att du tittar...!

~ Kram Helena ~

 

Skissutmaningsbidrag

Igår kväll, efter barnen lagt sig o maken var borta några timmar, satte jag mig ner och scrappade två layouter.

Den första jag gjorde var till Scraphusets skissutmaning denna månad och handlar om vilka några av mina styrkor är.

Den andra layouten är min tolkning på HighCoastScraps skissutmaning denna månad.

Tack för titten!

~ Kram Helena ~

 

A day at the park

Jag är som sagt var inne i ett scrap-flow just nu och det är mycket scrap- och kortmakeri som sker runtomkring mig. Kurser startas, pysselträffar anordnas och planeras för fullt och mässor ska besökas för att sälja på. Hur roligt som helst alltså...!

Idag visar jag en layout med min äldsta dotter som jag tog en dag i en lekpark i fjolsommar. Enkel men helt i min smak. Älskar dessa glittriga rub-ons som jag satt lager-på-lager, blommorna o bladen, bradsen - ja ALLT. (Sorry för det sneda fotot...)

Tack för titten.

~ Kram Helena ~

 

Sommarlov

Just nu är jag inne i ett "scrap-flow". Den senaste veckan har jag pysslat med kort eller layouter nästan varje dag. Det är en befriande känsla att sitta ner och få pyssla i lugn och ro, lyssna på bra musik och bara njuta av kreativiten.

Nu ikväll scrappade jag den här layouten med lillskruttan när hon fick sommarlov ifjol. Det är inte så lätt att fota layouterna när det är mörkt ute och det glänser i fotona men jag hoppas ni ser hur den blev i alla fall.

Det är helt underbara papper som kommit in till Scraphuset och väldigt lättscrappade.

Tack för att du tittade in här hos mig - kommentera gärna innan du går för det uppskattar jag :)

~ Kram Helena ~

 

Ultrastar

Jag bara älskar de här fina papprena från Magnolia som Scraphuset fått hem - allt annat material är köpt där också. De är så vansinnigt fina och lättscrappade. Här är en layout som jag gjort med ett kort på lillskruttan när hon fyllde 8 år i fjol och fick bl a Ultrastar i present.

Tack för att du tittade in!

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...