Scrap

Min favorithobby nr 1 - Scrapbooking! Det är en sån givande och personlighetsutvecklande hobby som jag verkligen kan rekommendera!

2 layouter

För några veckor sedan satt jag o två vänner i pysselkommittén för HighCoastScrap och arrangerade en stor pysselträff här i stan.

Jag hann faktiskt att skapa ett flertal alster trots att arrangörskepsen var på - inte illa måste jag säga.

Tänkte visa två layouter idag som jag skapade. Den första är på min systers lille busunge, Oskar, som är så rackarns go och charmig, se bara:

Det mesta materialet har jag köpt hos Scraphuset.

Den andra layouten är på mig och min älskade make. Fotona togs dagen efter vår 15-åriga bröllopsdag ifjol när vi var på utflykt till Ögeltjärnshöjden - det var en strålande och helt underbar dag.

Tack för att du tittade in idag :)

~ Kram Helena ~

 

Megan & Melker

Idag visar jag upp två layouter som jag gjort för ett bra tag sedan men inte har visat upp här i bloggen tidigare.

Den första är på min kusins dotter Megan, som poserade så gulligt när vi var o hälsade på dem o uppvaktade lillebror Kevin vid hans födelse.

Den andra layouten är på Melker som är min systers stora kille. Melker är en riktigt smart kille med enormt mycket sunt förnuft.

(Det är samma röda mönstrade papper på båda layouterna - ett papper som jag gillar hur mycket som helst. Syns väl också att jag gillar rub-ons hur mycket som helst, va?!)

~ Kram Helena ~

 

Kusiner

Felicia älskar att vara med sin lill-kusin Oskar. Det finns nog ingen goare liten kille än vad han är...

~ Kram Helena ~

 

Smile

Vår lillskrutta Emma ska ofta "goofa" sig framför kameran när den är framme.

 

Tycker hon är så söt med tandgluggar här och var i munnen.

~ Kram Helena ~

 

Unik

Här kommer en layout som jag gjorde i lördags på Bruksgodset. Det är min äldsta flicka, Felicia, på fotot o togs i maj i fjol när det var riddardubbning på skolan. Felicia är en jättefin tjej som är unik (som vi alla är) o har stor potential.

Tycker hon är såå fin på det här fotot.

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...