Scrap

Min favorithobby nr 1 - Scrapbooking! Det är en sån givande och personlighetsutvecklande hobby som jag verkligen kan rekommendera!

Låda för kort

Häromkvällen hittade jag en blogg på nätet, där Hanna som bloggaren heter, hade gjort en låda för sina kort. Mall för lådan hittar du i hennes blogg.

Jag tänkte att det är ju en bra idé att göra en sån låda för mina kort, så jag tog och skar till lite papper men gjorde den något bredare än hennes. Så här blev den när jag blev klar:

De underbara papprena kommer från October Afternoon och finns naturligtvis att köpa hos Scraphuset. Dekorationer är diverse som jag hittat här i mina gömmor.

Tack för titten o jag blir glad om du skriver en liten kommentar innan du går.

~ Kram Helena ~

 

Upptäcksfärd + scraplift

Jag gillar verkligen papprena från Bo Bunny och de kan användas hur mycket som helst och i vilka kombinationer som helst. Här har jag använt papper från deras kollektion Love Bandit.

Januari månads tävling hos Scraphuset är att scraplifta (inspireras/kopiera) den här layouten. Mer info om tävlingen hittar du här.

Hoppas många vill delta denna månad!

~ Kram Helena ~

 

LO x 2

Igår var jag och scrappade hos min kompis Anna tillsammans med två andra vänner: Anneli o Teres. Jag hann göra 2 kort, 5 layouter och en ny banner till hemsidan (som kommer att uppdateras inom kort). Det vår ganska länge sedan jag scrappade och jag njöt varenda sekund.

Sen att jag scrappade tillsammans med så duktiga och inspirationsrika vänner är ju inte heller fy skam...!

Två av layouterna blev så här och är med min äldsta dotter Felicia:

Materialet är till största del October Afternoon och finns att köpa hos Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 

Möte med tomten mm

Ifjol var vi i Thailand under två veckor i december och kom hem veckan innan jul - det var så rackarns härligt att vara brun som en pepparkaka medan alla andra inte var det...!

Har gjort en enkel layout med mitt årliga möte med den bästa tomten som finns, nämligen vår :)

Älskar kantstansen som jag köpt hos Scraphuset.

Min äldsta dotter, Felicia, är så värdefull o det är något som hon aldrig ska glömma bort:

Tack för att du tittar in hit till mig.

~ Kram Helena ~

 

Girly...

Jag är en sån där tjej som är otroligt tjej-ig som å ena sidan älskar att sminka mig o shoppa o klä mig snyggt men å andra sidan kan jag lika gärna dra på mig arbetsbyxorna och ta i och bli skitig under naglarna också. Ut o fiska med pappa o sen hem o rensa är inga problem, byta däck på bilen likaså osv.

Min yngsta dotter Emma är en sån otrolig livfull o lekglad tjej som hade jättekul med en vattenpistol en dag i juni ifjol när vi hälsade på min syster o hennes barn.

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...