Scrap

Min favorithobby nr 1 - Scrapbooking! Det är en sån givande och personlighetsutvecklande hobby som jag verkligen kan rekommendera!

Helg i scrappandets tecken

Den här  helgen går verkligen i scrappandets tecken. Det går inte med ord att beskriva hur fantastiskt roligt det är att sitta och scrappa i lugn och ro, med underbar musik som strömmar ur högtalarna, en god vän på MSN som scrappar någon annanstans i Sverige och som peppar.

Hittills i helgen har jag gjort dessa alster:

Maria, är både min svägerska och även en mycket god vän:

Från min systers köksfönster ser man havet - se så vacker solnedgången var annandagjul 2008:

I augusti 2007 bjöd vi hem tre av mina vänner och deras familjer på grillfest, maken fick då äran att agera masterchef vid grillen:

Min systers äldste son var så rackarns söt när han steg upp på deras stora sten och började vattna, på sitt eget lilla sätt...:

Emma, min lillskrutta, är så vansinnigt lätt att älska:

Samtligt material kommer (naturligtvis) från Scraphuset. Vissa av alstrena är gjorda till olika tävlingar hos scrapshopar här i Sverige.

Ha en fortsatt fin söndag - jag ska återvända till scrapbordet jag :)

~ Kram Helena ~

 

 

2 bidrag

igår kväll satt jag och var så himla pysselsugen så jag var ju bara "tvungen" att scrappa lite... Jag försöker scrappa upp alla gamla foton som jag har och inser att jag har faktiskt inte framkallat några foton från 2009 ännu. Ser verkligen fram emot att ha scrappat upp alla framkallade foton och få skicka iväg en ny beställning till Crimson på en massa fina foton.

Den första layouten jag gjorde igår var till bingoutmaningen som goaste Sanna har hos Pappersbiten - deras tävling i februari. Jag valde rad nr 9 som skulle innehålla: distress ink, knappar, journalingruta, hjärtan och wellpapp.

Sen gjorde jag februari månads skissutmaning för layouter hos Öviks scrap- och stämpelförening HighCoastScrap: Håkan o Emma sitter i en snödriva i slalombacken i Solberg våren 2008 och fikar.

Så gott som allt material till båda layouterna har jag köpt hos Scraphuset!

Ikväll blir det pysselträff med föreningen på Ängetskolan *tjohooo* Jag tänkte ta och göra några grattiskort till födelsedagarna som vi ska fira med släkten här i februari.

~ Kram Helena ~

 

Cyberpyssel via MSN

Vid flera tillfällen under januari har jag suttit och cyberpysslat via MSN med några goa pysselkompisar runtomkring i Sverige o även från England.

Igår kväll var en sån kväll o då gjorde jag bl a dessa två alster:

Käraste Annika gav mig en utmaning: skapa en LO med färgerna: brunt, vitt och blått kombinerat med knappar, mesh/tyll, spets, 2 cardstock samt 3 mönstrade papper. Jag höll mig till allt förutom att jag använde mig av 3 cardstock... Fotona är tagna vid havet, i Bottenviken, utanför ön där min pappa har sin sommarstuga.

Bland det bästa man kan ha är ju syskon, min lillasyster är också en kär vän. Har använt mig av papper från Bo Bunny's kollektion Love Bandit, rub-ons från Kaiser, blingpärlor från Reprint samt borderstans Doily Lace från Martha Stewart som naturligtvis finns hos Scraphuset.

Tack för att du tittade in :)

~ Kram Helena ~

 

Producerat...

Här har det producerats layouter och kort som aldrig förr - det var längesedan jag kände sån lust och inspiration som jag gjort denna månad. Helt underbart!

Den här layouten på min mamma, när  hon fyllde 65 2008, har jag gjort till Cards of Marias januaritävling:

Å den här layouten, på mig själv 2007, har jag gjort till Hobbyhusets monokromatiska januari tävling:

Å den här layouten, på min älskade stora tjej, har jag gjort till både HighCoastScraps januariskiss och även till Scraphuset:

Den sista som jag visar idag har jag gjort till Scraphuset o använt mig av underbara papper från October Afternoon:

Tack för titten!

~ Kram Helena ~

 

100 % kärlek

Häromdagen påbörjade jag en layout utifrån Annelie (Blommig) tävling som Pion Design har. Tävlingen går ut på att man ska scraplifta (inspireras/kopiera) hennes layout.

Jag satt o vände o vred o fick inte till det tills jag bytte till vit cardstock, som för övrigt snart alla layouter har som bakgrund tror jag...

Så här blev mitt bidrag i alla fall o jag känner mig rackarns nöjd över det :)

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...