Scrap

Min favorithobby nr 1 - Scrapbooking! Det är en sån givande och personlighetsutvecklande hobby som jag verkligen kan rekommendera!

4 x LO

Värsta scrap-mojon infann sig kl 16.00 idag när jag skulle ställa mig och börja steka köttfärs till middagen. Under tiden den puttrade i stekpannan kilade jag ner och gjorde en LO.

Började med att göra en LO på min yngsta dotter Emma som är en riktig "fining":

Sen gjorde jag ytterligare en LO på henne, med foton som jag tog när vi var i Göteborg (Lerum) på semester ifjol. Varje kväll hjälpte Emma Helen (som vi bodde hos) att leta mördarsniglar...

Efter det gjorde jag en LO på min äldsta dotter med ett foto som jag tog ngr månader innan hon skulle fylla 13. På tagen bakom foton har jag skrivit ngr visdomsord... Den här LOn är gjord efter månadens skiss hos Scraphuset.

Sen gjorde jag min tolkning på HighCoastScraps månadsskiss för LOs på mina älskade tulpaner. Jag njuter varje gång det är vår och tulpaner börjar säljas i butikerna.

Jag älskar verkligen att scrappa med färgglada papper trots att jag inte är speciellt färgglad i övrigt... Orange o lime är inte direkt mina färger men det älskar jag att scrappa i - visst är det underligt?

Som vanligt har jag köpt mitt material hos Scraphuset - kila in och kika så mycket fint som kommit in...!

~ Kram Helena ~

 

Beställningstavla + altrad låda

Jag har faktiskt, tro det eller ej, varit kreativ senaste tiden. Har dock inte visat det här i bloggen men nu kommer det...

Fick en beställning på en Gud som haver-tavla som skulle ges bort till en nyfödd liten tjej. Fick fria händer av beställaren och så här blev den:

Visst blev den fin?! Kan säga att beställaren blev jättenöjd och jag fick mer betalt än det jag begärde :)

I helgen som var åkte jag o min kompis Malin upp till Umeå på pysselträff tillsammans med våra tjejer. En av tävlingarna som anordnades var att altra något. Sagt o gjort så altrade jag en låda som jag blev rackarns nöjd med.

Här kommer en närbild på blommorna o fjärilarna:

Tjusigt va?! Som vanligt är det mesta inköpt hos Scraphuset :)

Ha det gott så länge o det kommer snart mer uppdateringar här inne...!

~ Kram Helena ~

 

Mera scrappat

Idag tar jag tillfället i akt och visar upp några layouter som jag gjorde i förra veckan.

Toker - min lillskrutta är verkligen en toker. Full med upptåg, bus och härliga miner.

En mamma med sin älskade dotter - färgglad layout med ett foto på mig o min äldsta dotter som jag älskar. Fotot tog maken på oss vid en utflykt till ett vattenfall här i närheten i fjol.

Känner mig stark & fri - en layout i härliga gröna färger och pappret kändes bara som "jag".

Som vanligt finns det mesta av materialet hos Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 

Tro't eller ej...!

Men jag har faktiskt scrappat BIG TIME under förra veckan. Lite CP (CyberPyssel) via MSN med goa vänner + att Malin o hennes dotter Hannah var här i lördags.

Börjar med att visa upp vad jag scrappade i lördags så kommer det mer inom nån dag eller två :)

Jag gillar verkligen det här fotot som togs på mig i slutet av juni ifjol av Malin. Älskar även färgerna rosa, vitt och grönt - det känns så vårigt och fräscht.

En dag i maj ifjol åkte familjen o min kompis Camilla till ett jättefint ställe som heter Rötjärn. Där fanns en urmysig gammal timrad stuga som var öppen och som "tjänar" som övernattningsstuga utefter Arnäsleden.

Då tog jag det här fotot på min kompis Camilla - tycker att hon blev så fin på det:

Tänk att man nu befinner sig mitt i livet och njuter för fulla drag...

Det mesta av materialet har jag köpt hos Scraphuset.

Tack för "titten" o välkommen åter!

~ Kram Helena ~

 

 

Glad Påsk!

Vill tillönska alla bloggbesökare en riktigt GLAD PÅSK o bjuder på två stycken altrade påskägg som jag gjort nu i påsk. Det röda fick min kära moster på sin födelsedag o det lila fick mamma idag.

Hoppas ni har en härlig påsk tillsammans med nära och kära.

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...