Scrap

Min favorithobby nr 1 - Scrapbooking! Det är en sån givande och personlighetsutvecklande hobby som jag verkligen kan rekommendera!

Kors i taket - jag har scrappat

Ritar ett stort kors i taket - för ikväll har jag scrappat. Så himla befriande och underbart att gå ner o sätta sig o bara njuta av god musik, en godis bit eller två, underbara scrapgrejor o en Mojo som stannade kvar...!

Via MSN scrappade jag med goaste Malin/Lillpiga å med henne som hejaklack så fick jag tummen ur det berömda arslet o scrappade en LO om mig själv:

Så gott som allt material har jag köpt hos Scraphuset. Kila in o kolla vad mycket snyggt som finns inne nu!

~ Kram Helena ~

 

En helg i pysslandets tecken

Under helgen som gick arrangerade, HighCoastScrap, en pysselträff i dagarna två. I pysselkommittén för träffen satt jag själv o Malin o Biggan (två av mina pysselvänner i föreningen). Till vår hjälp hade vi andra medlemmar i föreningen.

Det var närmare 140 st pysslare o företagare som hade en jättetrevlig helg med massor av glada skratt, pysselinspiration, gott fika, utlottningar, demonstrationer mm.

Jag skapade en hel del layouter, många fler än jag trodde jag skulle hinna - jättekul! Så håll i er - här kommer dem:

En dag i fjolsommar fick jag världens blöta pussar av pappas valp, Stella:

 Av scrapkitet som man fick köpa i samband med anmälan till träffen (innehållet i kitet är hemligt ända tills man kommer till träffen) gjorde jag en layout om min äldsta dotter:

På tema hösten så scrappade jag om äpplen jag brukar plocka:

I kategorin "Fritt skapande" lämnade jag in den här layouten. Det är min systers yngste son som fyllde 4 år i augusti. Papprena är de underbara Monster papprena från Jillibean Soup.

En egolayout på mig själv blev det också, till ena skissutmaningen, - här har jag använt mig av de underbara romantiska papprena från Pion Design.

Av Bo Bunnys underbara manliga papperskollektion skapade jag det här alstret på systerns äldsta kille, Melker, till utmaningen "manligt":

Å så sista layouten, ytterligare en egolayout, med riktigt gamla papper (som jag älskar) från Chatterbox. Den här layouten gjorde jag till snabbutmaningen på söndagen som var en skiss:

Kom hem med massor av alster som jag var riktigt nöjd med och inga som helst priser men vad gör väl det?! Ingenting. Det viktigaste var att vara där och ha en helt underbar helg.

~ Kram Helena ~

 

Mor, lilla mor

Visar idag upp en layout som jag gjorde igår kväll och det tog inte alls mycket tid att göra. Tänk att ibland faller alla bitar på rätt plats och man hittar just _det_ pappret eller dekorationen på en gång som passar. Igår var en sån kväll. Tror inte det tog längre tid än 40-45 minuter att skapa den här layouten på min mamma.

Fotot tycker jag är så fint, fast hon inte tittar direkt in i kameran, och färgerna är mjuka o fina. Sen att papprena är klockrena till fotot o även blommorna gör ju inte saken sämre, eller hur?!

Allt material är köpt på Scraphuset.

~ Kram Helena ~

 

Östansjö Fäbodar - ett paradis

Idag visar jag en dubbel-LO *kors i taket* som jag gjorde igår när jag scrappade hos Ruth.

Östansjö Fäbodar är ett helt fantastiskt ställe en bit ifrån där vi bor o det är sagolikt vackert o lugnt där. Bor du i närheten rekommenderar jag verkligen ett besök där!

 

Älskar både papprena från Theresa Lundström/Pysselgumman å alla puncharna (fjärilen, bladen o pensébordern). Allt material har jag köpt hos Scraphuset - välkommen in!

~ Kram Helena ~

 

Min man = #1

Min man, Håkan, är min #1. Vi har idag varit gifta i 17½ år och jag blir bara mer och mer förälskad i honom för varje år. På vykortet under fotot har jag skrivit ner mina tankar om honom.

I förra veckan fick jag en beställning på ett bröllopskort, beställaren sa att temat skulle vara glitter och glamour. Vad är mer glitter och glamour än guld...?

~ Kram Helena ~

 
Fler artiklar...