helenas-web.nu

Ny vecka = nya matlagningsmöjligheter

Imorgon går vi in i v 46 och därför har jag lagt upp matsedeln för nästa vecka här på hemsidan.

Ha en bra matlagningsvecka där ute :)

~ Kram Helena ~

 

Girly...

Jag är en sån där tjej som är otroligt tjej-ig som å ena sidan älskar att sminka mig o shoppa o klä mig snyggt men å andra sidan kan jag lika gärna dra på mig arbetsbyxorna och ta i och bli skitig under naglarna också. Ut o fiska med pappa o sen hem o rensa är inga problem, byta däck på bilen likaså osv.

Min yngsta dotter Emma är en sån otrolig livfull o lekglad tjej som hade jättekul med en vattenpistol en dag i juni ifjol när vi hälsade på min syster o hennes barn.

~ Kram Helena ~

 

2 layouter

För några veckor sedan satt jag o två vänner i pysselkommittén för HighCoastScrap och arrangerade en stor pysselträff här i stan.

Jag hann faktiskt att skapa ett flertal alster trots att arrangörskepsen var på - inte illa måste jag säga.

Tänkte visa två layouter idag som jag skapade. Den första är på min systers lille busunge, Oskar, som är så rackarns go och charmig, se bara:

Det mesta materialet har jag köpt hos Scraphuset.

Den andra layouten är på mig och min älskade make. Fotona togs dagen efter vår 15-åriga bröllopsdag ifjol när vi var på utflykt till Ögeltjärnshöjden - det var en strålande och helt underbar dag.

Tack för att du tittade in idag :)

~ Kram Helena ~

 

Så där ja'!

Nu finns matsedeln för v 45 utlagd. Du hittar den här i menyn till vänster under veckomatsedlar.

Ha en bra matvecka, kära vänner!

~ Kram Helena ~

 

Älgkött + kebab

På förmiddagen åkte jag idag till min pappa för att göra i ordning älgkött till mig och min syster som bor i Holmsund. Kom hem vrålhungrig fyra timmar senare men med en stor kasse full med älgkött i olika valörer *lycklig*

Idag var det egentligen meningen att vi skulle åka till Restaurang Varvsberget och fira svärfar på hans 70-årsdag. Men ödet ville annorlunda - svägerskans barn har ev. svininfluensan och då tog vi det säkra före det osäkra och flyttade fram uppvaktningen någon vecka...

Därför gjorde jag istället kebab i pitabröd till middag och det var riktigt, riktigt gott. Uppskattades av la Familia Näslund... Till kebaben gjorde jag två olika såser: tomatsås + kall mango-chutney sås.

Hoppas att er söndag har bjudit på god mat också.

~ Kram Helena ~